Valmennukset

Improvisaatio on paljon muutakin kuin hauska teatterityyli tai komiikan väline. Improvisaatiossa on kyse vuorovaikutuksesta, luottamuksesta, rohkeudesta ja kaverin tukemisesta. Lavalla toimiva teatteri-improvisaatioryhmä on hyvä esimerkki äärimmäisen tehokkaasti toimivasta ryhmästä: kannustava, nopeasti sopeutuva, positiivinen, rohkea ja idearikas.

Joka ikinen päivä joudut muutamaan suunnitelmiasi ennalta-arvaamattomien tilanteiden takia. Näissä tilanteissa on pystyttävä joustamaan suunnitelmasta tai jopa hylkäämään se kokonaan. Improvisaatiotaitojen harjoittaminen tekee sinusta itsevarmemman toimijan uusiutuvien tilanteiden myllerryksessä ja  sitä kautta löysää yhä kiristyvää pantaa pään ympäriltä. Lisäksi improvisaatiotaitojen harjoitteleminen on hauskaa!

Teatteri-improvisaatiossa lavalle syntyy tarinoita, lauluja ja kohtauksia.

Yrityksen arkipäivässä improvisointi voi tarkoittaa parempaa tiimihenkeä, joustavuutta suunnitelmien muuttuessa, nopeaa reagointikykyä, kannustavaa vuorovaikutusta sekä uskaltamisen kulttuuria.

Me uskomme siihen, että uuden oppiminen voi olla myös hauskaa. Siksi valmennuksissamme opitaan diaesitysten ja luentojen sijasta yhdessä nauramisen ja keskustelemisen kautta. Teemme valmennuksissa yksilö-, pari- sekä ryhmäharjoituksia ja keskustelemme niiden herättämistä ajatuksista. Näin sisällöistä muodostuu juuri teidän tarpeidenne mukainen kokonaisuus!

Valmennuksemme ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaisesti, niin ajallisesti kuin aiheellisestikin. Tässä kuitenkin muutamia esimerkkejä tilattavista valmennuksista.

  • Tunnin mittainen heittäytymis- ja ryhmätoiminnan tehostamishetki yrityksen koulutuspäivillä tai kauden kick-off-tilaisuudessa.
  • Kahden tunnin jäänrikkoja-valmennus uusien ryhmien muodostamiseen tai vaikka seminaaripäiviin
  • Kolmen tunnin rakentavan vuorovaikutuksen ja tehokkaiden viestintätaitojen valmennus.
  • Koko työpäivän (8h) mittainen Tunaroinnin turvaverkko -valmennus, jossa muotoillaan uusia ryhmätoimintamalleja, mokaillaan iloisesti ja rakennetaan  kannustamisen kulttuuria.

Valmennus + show -paketti

Kysy myös tarjous valmennuksen ja shown sisältävästä paketista. Osallistutte ensin valmennukseen ja lopulta saatte rentoutua naurettavan esityksen ääressä, ehkä jopa osallistuen muutamiin osuuksiin esitystä!

 

Alla kommentteja valmennuksistamme:

”Tällaista tarttis tehdä ihan jatkuvasti!”

”Ihana irtautuminen arjesta, kyllä rentoutui!”

”En yleensä lähde tällaisiin mukaan mutta nyt luotin ja uskalsin, kyllä taas jaksaa töissä!”

– Tunaroinnin turvavaverkko -valmennushetken osallistujia

 

Improryhmä Neljäs Seinä oli värittämässä osastopäivillämme iltapäivän ohjelmaa. Osastopäivä-sana saattaa luoda tiettyjä mielikuvia ihmisille (täyttä asiaa, kalvosulkeisia jne). Improryhmän ansiosta onnistuimme rikkomaan ennakkoluulot täysin!

Jokainen päivillä mukana ollut osallistui aktiivisesti päivien ohjelmaan. Oli ilo nähdä, miten ihmiset heittivät ”työminänsä” romukoppaan ja heittäytyivät innolla ohjelmaan mukaan. Kun muistelemme kahvipöytäkeskusteluissa osastopäiviä, on hymy herkässä. Mikä parasta, improryhmän harjoituksia on helppo soveltaa myös omissa valmennuksissa!

Voin lämpimästi suositella Neljäs Seinä – ryhmää värittämään ja tuomaan sisältöä minkä tahansa yrityksen päiviin.

-Nina, osastopäivien valmentaja

Lue Telian valmennushetken kommentit kokonaisuudessaan linkin takaa!


Tiedustelut ja tilaukset

Riku Tuominen 044 357 8341 / info@neljasseina.fi

Peruutusehdot: Tilatun palvelun peruutuksesta 15-30 vrk ennen tilaisuutta peritään 50% palvelun hinnasta ja 0-14 vrk ennen tilaisuutta tehdystä peruutuksesta perimme 100% palvelun hinnasta. Poikkeuksena force majeure -tilanteet, jolloin korvausvelvollisuutta ei synny.