Tilausesitykset

Tiedustelut ja tilaukset

Riku Tuominen 044 357 8341 / info@neljasseina.fi


Tilaa meidät keikalle!

Neljännen Seinän improvisaatioesitys on aina uniikki, juuri yleisönsä näköinen naurettava show!

Improvisoijat astuvat lavalle pää täynnä tyhjää ja antavat yleisöltä saatujen aiheiden inspiroida kohtauksia, lauluja ja kuolemattomia repliikkejä. Tuloksena syntyy oikeastaan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, ainoa takuu on yllätyksellisyys ja nauru!

Yleisöä voidaan lisäksi pehmeästi osallistaa esityksen aikana. Mikäli siis synttärisankaria, hääparia tai vaikka pomoa voisi kutkuttaa matalan kynnyksen osallistuminen, vinkkaa siitä meille tilatessasi!

Esitykset voidaan muotoilla tilaisuuden mukaan, yleensä pituus on noin 30-50 minuuttia. Yli 80 hengen tilaisuuksiin tuomme mukanamme oman äänentoiston.

Kysy meitä keikalle esimerkiksi

  • Häihin, syntymäpäiville, tyhy- ja tyky-päiville, pikkujouluihin, seminaareihin, festivaaleille, tapahtumiin, laivalle, kyläjuhliin ja vaikka minne!

”Hei kiitos ihan hirveästi viime lauantain keikasta!! Olitte niin mahtavia ja ihmiset tuli erikseen kiitteleen kuinka hyviä olitte! Monet tuli sanoon etteivät oikein tykkää häistä mut teidän esitys sai heidätkin tykkäämään ja viihtyyn meidän häissä!”

– Kesämorsian 2018

 
Onko sinulla idea? Me haluamme kuulla siitä!

Kysy vapaasti, ehdota rohkeasti! Me olemme monessa mukana, ja kiinnostus uusiin yhteistyökuvioihin on suuri!

Tilauskeikoille osallistuu tilanteesta riippuen 2-7 näyttelijää.
Maksuehto 14 vrk. Viivästyskorko 8,00%.

Peruutusehdot: Tilatun palvelun peruutuksesta 15-30 vrk ennen tilaisuutta peritään 50% palvelun hinnasta ja 0-14 vrk ennen tilaisuutta tehdystä peruutuksesta perimme 100% palvelun hinnasta. Poikkeuksena force majeure -tilanteet, jolloin korvausvelvollisuutta ei synny.