Tilaa meidät!

Tiedustelut ja tilaukset

Kirsi Lindholm 040 509 5373 / info@neljasseina.fi


Esitykset

Esitykset voidaan muotoilla tilaisuuden mukaan, yleensä pituus on noin 30-50 minuuttia. Yli 80 hengen tilaisuuksiin tuomme mukanamme oman äänentoiston.

Kysy meitä keikalle esimerkiksi

  • Häihin, syntymäpäiville, tyhy- ja tyky-päiville, pikkujouluihin, seminaareihin, festivaaleille, tapahtumiin, kyläjuhliin ja vaikka minne!

Hei kiitos ihan hirveästi viime lauantain keikasta!! Olitte niin mahtavia ja ihmiset tuli erikseen kiitteleen kuinka hyviä olitte! Monet tuli sanoon etteivät oikein tykkää häistä mut teidän esitys sai heidätkin tykkäämään ja viihtyyn meidän häissä!

– Kesämorsian 2018


Valmennukset

Vuonna 2016 aloitimme esiintymistoiminnan ohella myös improvisaatiotaitojen valmentamisen yrityksille ja yhdistyksille. Valmennukset räätälöidään aina tilaajan tarpeisiin, mutta sisällöt voivat olla esimerkiksi

  • Tunaroinnin turvaverkko
  • Vuorovaikutustaidot
  • Ryhmäyttäminen
  • Viestintätaidot

”En yleensä lähde tällaisiin mukaan mutta nyt luotin ja uskalsin, kyllä taas jaksaa töissä!” – Tunaroinnin turvaverkko -valmennuksen osallistuja

Lue mitä meistä oltiin mieltä!

Kysy lisää valmennuksistamme!


Juontajat ja MC:t

Ryhmän improvisaattorit toimivat myös oivallisesti järjestämäsi tilaisuuden juontajina ja innostavina keskustelun moderaattoreina – Kysy lisää!


 

Muuta, mitä?

Kysy vapaasti, ehdota rohkeasti! Me olemme monessa mukana, ja kiinnostus uusiin yhteistyökuvioihin on suuri!

 

Tilauskeikoille osallistuu tilanteesta riippuen 2-7 näyttelijää.
Maksuehto 14 vrk. Viivästyskorko 8,00%.

Peruutusehdot: Tilatun palvelun peruutuksesta 15-30 vrk ennen tilaisuutta peritään 50% palvelun hinnasta ja 0-14 vrk ennen tilaisuutta tehdystä peruutuksesta perimme 100% palvelun hinnasta. Poikkeuksena force majeure -tilanteet, jolloin korvausvelvollisuutta ei synny.